Online reservatiesysteem

Ben je arts met een praktijk, en klagen je patiënten over te volle wachtzalen? Of heb je gewoon een drukke agenda, en lijkt het je wel wat om je klanten zelf hun afspraken te laten maken op de momenten dat het jou uitkomt? BDWM biedt u een op maat gemaakt online reservatiesysteem. Hiermee kunnen de bezoekers van uw website zelf hun afspraken maken. Het online reservatiesysteem kan op zichzelf draaien maar kan ook geïntegreerd worden in uw eigen website.

In het admin panel vindt u een overzicht terug van alle reservaties. De reservaties zijn netjes chronologisch gerangschikt. U kiest hier zelf welke uren u beschikbaar bent voor reservaties. Per dag, per week of per jaar. Op die manier verliest u geen tijd met het configureren van het online reservatiesysteem. Achteraf een reservatie aanpassen kan met een simpele muisklik. Het systeem kan ook volledig geoptimaliseerd worden voor smartphones. Ook kan het online reservatiesysteem volledig meertalig gemaakt worden.

De basisprijs om dit reservatie-systeem te integreren in uw bestaande website bedraagt 500 Euro (excl. BTW). Er zijn heel wat concurrenten op de markt die een maandelijks bedrag vragen voor een dergelijk systeem. De BDWM aanpak biedt echter tal van voordelen tegenover deze alternatieven:

  • Het design is volledig naar uw smaak en in de stijl van de website aan te passen.
  • Er wordt geen gebruik gemaakt van iframes, die erg mobiel-onvriendelijk zijn.
  • Een vaste prijs. Hierdoor wordt het systeem goedkoper naarmate u het langer gebruikt.
  • Het reservatie-systeem draait volledig op de server van uw eigen website. U loopt dus niet het risico dat de service plots zal stoppen met werken.

Vraag vandaag nog uw offerte aan voor uw eigen op maat gemaakt reservatiesysteem!

Tags: HTML5, Meertalig, Modules/Plugins, Responsive, WordPress

Recent Projects